phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

15 Nisan 2012 Pazar

Trömsö Faciası, Bilmeyen kaldımı ?

TÜRKİYEYİ TERKEDERİZ ?


Birilerinin Turgay Kıran'a rakibin küçümsememenmesini öğretmesi lazım.Yaptığı açıklama şuydu.''Uefa Kupasını kazanmış bir takımın,adı sanı duyulmamış Norveç temsilcisine elenmesi büyük bir rezillik olur'' biz o rezilliği yaşadık.Gelin hep beraber tekrar o maça gidelim.






1.Maç : Maç Trömsönün stadındaydı.Sanki kıyamet günüydü.Her yer çamur her yer rezillik içerisindeydi.Maç sanki bir stadyumda değilde,bataklıkda oynanıyordu.Ne olursa olsun maç devam ediyordu.İki takımında attığı paslar yerini bulmuyor attığı yerden 2 metre ileriye gidiyor orada tıkanıyordu.Galatasaray ataklarını sürdürmeye çalışıyordu ama aklımda kalan bişey var oda Trömsönün kel kalecisi sürekli topları kurtarıyordu.Maçın son çeyreğinde ise yanılmıyosam 72' yada 82'. dakikada bir oyuncu topu ağlarımıza gönderdi.Bataklıktan farkı olmayan yerde oynanan maç 1-0 Trömsönün Galibiyetiyle bitmişti.               
       
2.Maç : Maça Galatasarayımız güzel başladı fakat 32.Dakikada Mondragonun Kontrpiyede kalmasıyla birlikte umutlar yavaşş , yavaş tükeniyordu.Hakan Şükür oyuna girdi.Golüde o attı fakat noldu ? Trömsö turu geçti.O zamanda adı duyulmayan takım artık neredeyse ilgi odağıydı.Belki googleye Trömsö yazdığımızda Trömsö Takımının çıkmasının sebebi Galatasaray'dır.Neyse arkadaşlar  eski konuları fazla açmayalım :).












Maçı Videolu İzlemek İsteyenler : 

 


Eğer bu yazıyı isminde sitemizin geçtiği takdirde kullanırsanız sevinirim.Eğer kullanmazsanız Vicdanınız bilir.Cagatay Kosem ® 2012 













0 yorum: