phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Berbatov Her An Bitebilir..


Kadromuza derinlik kazandırmamız lazım. Mutlaka forvet alacağız" diyen Aysal'ın Manchester United ile yollarını ayırma noktasına gelen Bulgar golcüyü mutlaka Florya'ya getirmek istediği ifade edildi.

Berbatov'un menajeri Emil Danveç ile son iki ayda iki kez görüştüğü öğrenilen Galatasaray Başkanı'na 31 yaşındaki golcünün ismini Fatih Terim'in verdiği ifade edildi.

MEHMET BATDAL&SERCAN YOLCU

G.Saray yönetiminin kulüple bir yıllık sözleşmesi bulunan Milan Baros ile Euro 2012 sonrasında kesin olarak yollarını ayıracağı, Mehmet Batdal ve Sercan Yıldırım gibi bu sezon bekleneni veremeyen isimlerin de gönderileceği gelen haberler arasında. Fatih Terim'in Elmander ve Necati'nin yanına en az iki yeni isim istediği öğrenildi.

BUNDESLİGA VE PREMİER LİGİ SALLADI

CSKA Sofya'da yetişen ve Bayer Leverkusen'de attığı 69 golle Avrupa'nın kaliteli forvetleri arasına ismini yazdıran Dimitar Berbatov, 2006 yılında Londra ekibi Tottenham'a transfer olmuştu. İki yıl Tottenham formasını giyen Bulgar golcü 30 milyon pound karşılığında 2008 yazında İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Manchester United forması altında 149 maçta 56 gole imza atan Bulgar yıldız, Alex Ferguson'un gözünden düştü.

0 yorum: