phone: +420 776 223 443
e-mail: support@londoncreative.co.uk

19 Nisan 2012 Perşembe

GALATASARAY 2012-2013 TAHMİNİ FORMALAR

Bir önceki, duyumları paylaştığımız yazıda Galataaray'ın beyaz detaylı parçalı formayı seçmediğini, Nike'ın bir diğer bizim için tasarladığı sarı renk polo yakalı formayı seçtiğini yazmıştık. Ancak çizim işini sonra hallederiz deyip unuttuk. Forumdan "roaw (Fatih Yıldırım)" isimli üyemiz son duyumlara göre parçalı formayı tahmini olarak çizdi. Biz de burada yayınlayalım ki, ne kadar yazsak da çizim her şeyi çok daha güzel anlatıyor.


RESMİ BÜYÜLTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYIN
Forma görüldüğü gibi 4 parçadan oluşacak. Tam Parçalı değil. 4 parça dediğimiz tip; kolların önlü arkalı aynı renk ve gövdenin de aynı tarafa gelen sırt kısmı ile aynı renk olması. Yakalar sarı olacak diye bir duyumumuz var, 1996-1997 sezonunda olduğu gibi... Nike'ın en popüler yakalı kalıbı yukarıdaki kalıp. Fransa kalıbı, ayrıca gelecek sezon Santos'un da kullanacağı kalıp. Yani güncel. Bu sebeple bu kalıbın olacağını tahmin ediyoruz. Fakat yakalı başka bir kalıp da kullanılabilir.


Belki de en önemli konu en az bilineni. Renkler ters mi, yoksa olması gerektiği gibi düz mü ? Yani kırmızı gövde tarafı armanın üzerinde mi olacak (Bu doğru olanı) ? Yoksa Nike armasının üzerinde mi ? Bunu bilemiyoruz. Fakat kulübün de renkleri 3 senedir yanlış yere koyması beni umutsuzluğa sürüklüyor. Sanki ters olacak gibi.


Çizimler tamamen duyumlara göre TAHMİNİ olarak çizilmiştir. Formalarımız bunlardır demiyoruz. Biz kaynaklarımızdan aldığımız bilgileri yazıyoruz sadece. İki sene önce 4 formayı da 5 ay öncesinden bilmiştik, geçen sene patlamıştık. Artık inanıp inanmaması size kalmış.

0 yorum: